"llomillo" embolicat amb pasta de full

Fa molts dies que no poso cap recepta nova però això no vol dir que no vagi cuinant ! Avui m'animo i us passo una recepta d'una carn que vaig fer dissabte ... Núria: va per a tu !

Agafeu un "llomillo" de porc (a casa meva sempre li hem dit així però em sembla que hi ha gent que en diu "llaminera"), empastifeu-lo amb sal, orenga, farigola i, per acabar, amb mostassa. Estireu la pasta de full amb un corró per tal que quedi una mica més fina i embolicar la carn (utilitzeu només la que hagueu de menester per embolicar la carn... no feu més d'una volta que quedaria amb massa pasta !). Amb la pasta que us sobri, podeu fer floretes o llacets i posar-los sobre el "pastís" per fer bonic ; pinteu-ho tot plegat amb un ou batut i fiqueu-ho al forn, ja calent, a 180º-200º fins que la pasta de full sigui ben daurada.

L'he servida acompanyada d'un puré de pomes (en una cassoleta posar uns bocins de mantega + 2 ó 3 pomes pelades i tallades a quarts + una mica de sal i de pebre+ un tros de pell de llimona. Deixar fer xup-xup, he afegit una mica de brou i ho he aixafat tot amb la forquilla)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada