Put-purri de carns al forn

Ostres ... no sabia quin nom donar-li a aquesta recepta que em va passar l'àvia Mercè ! Està xupada i és súper resultona !!!!

En una plata per anar al forn posar-hi: pollastre a 1/8's (jo hi poso cuixes), conill tallat a la mateixa mida aprox, i botifarres tallades també a una mida similar. Afegir-hi, sense mirar que quedi res ben posat, porros (d'un porro en faig dos o tres trossos), cebes (si són grans les tallo a quarts i si són petites per la meitat), pastanagues pelades i tomàquets tallats també per la meitat. No us hi mateu que ha de ser un plat ràpid i sense complicacions. Tirar-hi herbes de provença (o farigola, orenga ...), sal i un bon polsim de canyella en pols. Ruixar-ho tot plegat amb oli d'oliva, barrejar-ho tot bé i cap al forn calent (a 180º aprox).
Al cap de 1/2 horeta, remenar-ho tot i ruixar-ho amb vi negre, o xerès sec, o conyac, o ... Al cap d'una estona, afegir-hi trossos de botifarra negra i deixar que s'acabi de coure.
Tremenduuuu !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada