pastís de formatge

Sílvia, aquí la tens ! la recepta del pastís de formatge que em va passar una amiga mig americana.

Folreu un motllo prèviament "enmantegat" i enfarinat amb pasta brisée (que tingui un punt dolç: només cal afegir-hi una cullerada de sucre quan la feu... i si la compreu feta, doncs, passa rès !). Prepareu el farcit amb: 250 grs. de Speisequark + 70 grs. de mantega fosa + 50 grs. de panses remullades prèviament en rom i escorregudes + 2 rovells + 100 grs. de sucre i 1/2 llimona ratllada + les clares a punt de neu

Ompliu el motllo de pasta amb aquesta crema, enforneu el pastís uns 30 minuts. Podeu decorar-lo abans d'enfornar amb merengue de llimona.

... com que no tenia temps de fer la pasta brisa i em feia mandra baixar a comprar-la, he folrat el motllo amb una pasteta feta amb: un tub de galetes maria + 2/3 d'un got de llet + una mica de mantega fosa. Tot ben treballat i enfornat uns 10' abans de farcir-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada