Pascualina

Aquesta quiche de bledes és una recepta argentina que em va ensenyar la meva cunyada. És boníssima i una forma camuflada de fer menjar bledes als petits !

Bullir les bledes en molt poca aigua i deixar-les al dente. Deixar-les en el col.lador per tal que quedin ben escorregudes (xafar-les amb la ma si cal). Mentre, sofregir un parell de cebes en oli, amb el foc ben fluix, fins que estiguin transparents. Tirar-hi les bledes tallades i ben escorregudes, i deixar-ho uns minuts al foc fins que les bledes acabin de treure encara la poca aigua que els queda. En un bol batre: 3 o 4 ous, una llauna de llet Ideal (o de crema de llet), una mica de sal i pebre, i un un bon grapat de formatge ratllat (a mi m'agrada utilitzar emental). Apagar el foc de les bledes i afegir-hi el remenat d'ous. Abocar-ho tot en un motllo folrat amb pasta brisa i enfornar una mitja hora aprox (fins que veieu que la pasta brisa està cuita)... Uuuummmmm, boníssima !!!
Hi ha qui la fa amb espinacs, però jo prefereixo les bledes !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada