Pastís de xocolata extra-ràpid

Aquest pastís vé d'una trobada escolar on els alumnes van portar pastissos fets a casa: va ser la recepta guanyadora !

Fondre 150 grs de xocolata negra amb 125 grs de mantega en una cassola i a foc fluix. Fora del foc, remenar bé i afegir-hi 125 grs de sucre. Barrejar fins que ja no es noti el crec-crec del sucre. Llavors afegir-hi 3 ous, remenant bé d'un en un. Tirar-hi 50 grs de farina i un polsim de sal. Quan estigui ben remenat, afegir-hi 2 cullerades de Malibú (licor de coco i rom!). Passar-ho en un motllo de silicona o de pírex (jo l'embadurno de mantega + farina) i coure'l al micro-ones: 3 minuts a 750 kw / deixar descansar 5 minuts sense treure'l del forn / 3 minuts més a 750 kw / 5 minuts més de repòs dins el forn.
Espectacular !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada