lluç al forn

Aquesta recepta és d'un amic metge que a més cuina aquest plat boníssim !!

Compreu un lluç sencer i feu que us treguin l'espina i us el deixin obert com un llibre. Saleu i empebreu (pebre blanc) el peix per dins i torneu-lo a tancar. Col.loqueu-lo en una plata que pugui anar al forn, untada amb mantega. Cobriu el peix amb 1 kg. de nata muntada sense sucre (es pot comprar a les pastisseries i als súpers). Forn ben calent uns 20-25'. Mentre es cou, aneu-li tirant per sobre la nata que es va fonent. El podeu servir amb unes patates cuites al forn, o amb unes verduretes fetes al vapor.

1 comentari:

  1. Ei, no sabia que eres tota una cuinera experta...tens receptes que tenen una pinta bonissíma...les faré!!!!

    tot bé??

    bueno sóc Yazmina, de la BRGF, amiga de sus...jejej

    petons guapa!

    ResponElimina