cigrons a la bella Aurora

... i l'Aurora és la mama d'una gran amiga que ja ha sortit en aquest bloc !

Poseu una mica d'oli en una paella i fregiu-hi una ceba tallada molt fina i un all tallat també fí, sense deixar que es cremin. Retireu-ho i en el mateix oli fregiu-hi una llesca de pa (mireu que tampoc es cremi !). Poseu en el vas de la batidora: l'oli de la pella + la ceba + l'all + el pa + un gotet de vi blanc i un altre d'aigua (millor si és brou). Tritureu-ho i corregiu el punt de sal. Ajunteu els cigrons cuits amb aquesta salsa i deixeu que facin xup-xup una estona. Podeu acompanyar-los amb ou dur i trocets de bacon o xoriço.

Ei ! l'acabo de fer i, com que m'he passat amb el vi, he tornat la salsa un cop ben triturada a la paella i he deixat que es redueixi el vi, he afegit una mica més de brou (de cubito, no t'ho perdis !) i ara està estupendaaaa ! ... crec que l'Aurora n'estaria orgullosa !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada