pa de pizza

I aquesta recepta és d'una altra gran amiga que tampoc crec que tingui inconvenient en veure-la penjada al bloc, oi que no Montse ???!

En el recipient de la panificadora poseu 60 grs. de salsa de tomàquet (pot ser casolana o de tomàquet fregit) + 170 d'aigua (però jo hi poso llet i queda estupendu) + 350 grs. de farina + 1 cullerada d'orenga sec + 50 grs. de parmesà ratllat + 2 culleradetes de sucre (per tal que el pa quedi més rossenc) + 1'5 culleradeta de sal + 15 grs. d'oli + 1'5 culleradeta de llevat. Jo programa el programa bàsic.

2 comentaris:

  1. Estic encantada! Aquesta es una recepta que agrada molt als nens. Un petó i bon profit!!

    ResponElimina
  2. mmmmmm que bo ! tinc la panificadora a la Cerdanya. O me'n compro una altra o la trasllado! Aquest l'he de tastar.

    ResponElimina